220VAC 1500W Napenergiával működő vízmelegítő Víz Hőmérséklete Szinten Vezérlő TK-7 Mikroszámítógép intelligens fűtés

Rendelkezésre állás: Készleten

Új termék

Oszd meg a közösségi média

220VAC 1500W Napenergiával működő vízmelegítő Mikroszámítógép Víz Hőmérséklete Szinten Vezérlő

* Power off memory

* A víz hőmérséklete előre beállított

* Intelligens fűtés

* A víz nem elegendő figyelmeztetés

* Szivárgás védelem

* Állandó fűtés

* Cső meleg tartása

* Víz Szintje előre beállított

* Intelligens víz betöltése

* Automatikus víz betöltése

* Alacsony nyomású víz betöltése

* Állandó vízszint betöltése

* Kézi vezérlés

* Minden időjárási vízellátás

* Automatikus ellenőrzés nyomásfokozó szivattyú

Műszaki adatok:

1:a hatalom 220VAC.Áramkimaradás:

2.A hőmérséklet észlelése tolerancia:+-2°C

3.A hőmérséklet észlelése tartomány:0-90°C

4.Hőmérséklet-szabályozás pontosság:+-2°C

5.Víz szintje:4 szint

6.Elektromos fűtés övet víz szivattyú teljesítmény:

7.Elektromos fűtés:

8.Elektromos szivárgás vágva aktuális:

9.Szolenoid Szelep:DC12V a nyomás alatt álló, illetve a nem nyomású szelep

Nyomás alatti üzemi nyomás:0.02 mPa---0.8 mPa,a közvetlen vízellátás.

nem nyomás:üzemi nyomás:0.00 mPa,a víz tartály kínálat alacsony nyomású vízellátást.

Funkciók:

1.Start önellenőrző:amikor elindítja a vezérlő a "di" hang.azt mutatja, hogy a vezérlő normál jól működik.

2.Víz szintje preset:50%,75%,100% - os lehet presetted

3.Víz hőmérséklet beállítás:a beállított tartomány 30-80°C-on .Ha nem kell az elektromos fűtés,a hőmérséklet 00°C kapcsolja ki ezt a funkciót.

4.Víz hőmérséklet kijelző:kijelző a víz hőmérséklete a napenergiával működő vízmelegítő.

5.Vízszint kijelző:kijelző a víz szintje a napenergiával működő vízmelegítő.

6.A víz nem elegendő figyelmeztetés:amikor a víz szintje jön le lesz elegendő,hogy a csengő jelzi, valamint 25% - át víz szintje ragyogó időben.

7.Automatikus víz betöltése:ha a víz szintje jön le lesz elegendő,a vezérlő automatikusan betöltése a vizet, hogy azt a szintet, ami az előre beállított 30 perccel később.

8.Kézi víz betöltése:ha a víz szintje alacsonyabb, mint a beállított.nyomja meg a "víz terhelés/víz szintje" gombot,hogy be tudja tölteni a vizet arra a szintre, amely presetted.ha a víz szintje elérte a presetted szinten,hogy lesz még egy szint, mint korábban.ha a víz szintje 100% - os,nyomja meg a "víz terhelés/víz szint" gomb leállítja a betöltése.

9.Kézi fűtés:ha a hőmérséklet alacsonyabb, mint a presetted,nyomja meg a "hő fel/víz hőmérséklet" gombot, automatikusan leáll, ha eléri az előre beállított hőmérsékletet.ha nyomja meg a gombot,majd a stop elektromos fűtés.

10.Intelligens terhelés, illetve fűtés:ha az adatkezelő a beállítás feltétele,a vezérlő automatikusan elindul magától a terhelés vizet, majd indítsa el az elektromos fűtés szerint a napfény,a meleg víz mennyiség fogyasztása,előre beállított hőmérséklet,vízszint,időjárás, valamint a felhasználó egyéni.

11.Minden időjárási vízellátás:a mód a nagy mennyiségű a meleg víz fogyasztás felhasználó.a funkció minden nap automatikus betöltése, valamint a fűtési víz,a kínálat a víz körülbelül 50°C reggel, helyezze a víz, a nap, az idő fűtés a napfény.ha a napfény nem éri el a hőmérséklet presetted.a vezérlő elindítja az elektromos fűtés automatikusan, hogy elérje a beállított hőmérsékletet.folyamatosan nyomja a "preset" gomb törli a minden nap vízellátás funkció,nem lesz meleg víz ellátás a reggel.

12.Állandó fűtés:ha a tartály hőmérséklete 3°C-kal alacsonyabb, mint a beállított.automatikusan fűtés a presetted hőmérséklet a hőmérséklet állandó.ha a víz szintje alacsonyabb, mint 50% - át,a termosztát automatikus betöltése a vizet, hogy a presetted szintet, majd a fűtés.ez megakadályozza a száraz fűtés.

13.Állandó vízszint betöltése:ha a víz szintje alacsonyabb, mint 75% - át,be fogja tölteni a teljes, 30 perc után.ez a funkció csak a víz szintje előre beállított 100% - os.

14.Impulzív víz betöltése:ha az érzékelő meghibásodott.nyomja meg a "load víz/víz szint" gombra kattintva töltse ki a vizet, amíg az adatkezelő hangjelzést ad egy perc riasztás, ha a víz teljes, vagy nem.8 perc után,akkor automatikusan leáll.

15.Alacsony nyomású víz betöltése:ha kitölti a víz a tartályba, majd ha a vízellátás a stop vagy a víznyomás túl alacsony,az adatkezelő elmozdulás, hogy alacsony nyomású víz betöltése mód.a "minden nap vízellátás" gomb világítás, riasztó, tiltsa le az egész nap vízellátás.ebben a módban a vezérlő indul 30 percenként, hogy töltse be a víz.ha 30 perc után a víz még nem megyek fel egy szintet,akkor ne még 30 percet, hogy egy forgalomban lévő bankjegyekkel, valamint érzékeli a víz tartály át fog siklani,az ugyanazt a tetőt.a solar vákuumcsöves fog törni, ha a cső alatt a napfény hosszú ideig víz nélkül, de a víz jön fel hirtelen.a thermo sokkot fog törni a cső.

16.Automatikus ellenőrzés nyomásfokozó szivattyú:ha a vízellátás, az alacsony nyomás,akkor válassza ki a fokozása funkció elindításához a nyomásfokozó szivattyú hogy növelje a vízellátás, nyomás.amikor a tartály megtelik,a szivattyú automatikusan leáll is a szolenoid szelep.

Címkék: szint ellenőrzése, Ellenőrzési Szint, hő napenergia, Cheap level control, Magas Minőség-ellenőrzési szint, Kína hő napenergia Szállítók

Csomag Méret 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 1.8kg (3.97lb.)

Írd meg véleményed

220VAC 1500W Napenergiával működő vízmelegítő Víz Hőmérséklete Szinten Vezérlő TK-7 Mikroszámítógép intelligens fűtés

220VAC 1500W Napenergiával működő vízmelegítő Víz Hőmérséklete Szinten Vezérlő TK-7 Mikroszámítógép intelligens fűtés

Írd meg véleményed

Lehet is, mint