Panlongic 48V/60V 55A DC Csiszolt Motor Fordulatszám-szabályozás PWM Vezérlő 2200W a Terem Pedál Gyorsító

Rendelkezésre állás: Készleten

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Termék, Szolgáltatás: Nagyobb áram, max aktuális akár 55A. Irányítja a motor sebességét azáltal, hogy a láb. Öltöny a DC csiszolt motor. Egyszerűen használható, jó minőségű.

Műszaki Adatok :

Feszültség: 48-60V DC

Max. Áram: 55A

Névleges Teljesítmény: 2200W

Készenléti Áram: 0.01 Egy

Méret: 110*105*45 mm

Kérjük, ellenőrizze a képeket a részletekért.

A csomag lista:

1 X DC Motor, Fordulatszám-szabályozó

1 X Pedál Gyorsító

Mi a PWM?

Impulzusszélesség moduláció (PWM) egy modulációs technika, hogy kódolja az üzenetet a villogó jel. Bár ez a modulációs technikát lehet használni, hogy kódolja az információt az adatátvitel, a fő haszna, hogy lehetővé teszi a a hatalmat szállított elektromos eszközök, különösen, hogy tehetetlenségi terhek, például a motorok.

Az átlagos értéke feszültség (aktuális) fed, hogy a terhelés által ellenőrzött fordult a váltás a kínálat terhelés le gyors ütemben. Minél hosszabb a kapcsoló képest az időszakok, a magasabb, a teljes hatalmat kapott a terhelést.

A PWM kapcsolási frekvencia van, hogy sokkal magasabb, mint ami befolyásolja a terhelés (az eszköz, amely a hatalom), ami azt jelenti, hogy az eredő hullámforma által érzékelt a terhelést kell olyan sima, mint lehetséges. Általában váltás kell tenni többször egy perc alatt egy elektromos tűzhely, 120 Hz a lámpa fényereje csökken, a pár kilohertz (kHz) tíz kHz-egy motoros meghajtó, valamint a több tíz vagy több száz kHz-es audio erősítők számítógép tápegységek.

Az a kifejezés, hogy terhelhetőség leírja a részét " on "ideje, hogy a rendszeres időközönként, vagy" idő " az az idő; egy alacsony terhelhetőség megfelel alacsony fogyasztású, mert a készülék ki van kapcsolva a legtöbb időt. Terhelhetőség fejezik ki százalék, 100%, hogy teljes mértékben.

A fő előnye, PWM, hogy áramkimaradás a kapcsolóberendezések nagyon alacsony. Ha a kapcsoló ki van kapcsolva, hogy gyakorlatilag nem aktuális, amikor ez a hatalom kerül át a terhelést, szinte nincs feszültségesés át a kapcsolót. Áramkimaradás, hogy a termék a feszültség, áram, tehát mindkét esetben közel nulla. PWM is jól működik, a digitális vezérlők, ami, mert a on/off jellegű, könnyen beállíthatja a szükséges kitöltési tényező.

Címkék: motor fordulatszám szabályozó, pwm vezérlő, pwm vezérlés, Olcsó motor fordulatszám szabályozó, Magas Minőségű pwm vezérlő, Kína vezérlés a pwm Szállítók

Készülék Típus darab
Csomag Méret 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Csomag Súlya 1.3kg (2.87lb.)
Márka Név PanLongIC
Motor Típus dc motor

Írd meg véleményed

Panlongic 48V/60V 55A DC Csiszolt Motor Fordulatszám-szabályozás PWM Vezérlő 2200W a Terem Pedál Gyorsító

Panlongic 48V/60V 55A DC Csiszolt Motor Fordulatszám-szabályozás PWM Vezérlő 2200W a Terem Pedál Gyorsító

Írd meg véleményed

Lehet is, mint