2016 Vallási Ezüst Ikon Szent Miklós Csodatevő orosz Ortodox Chruch Keresztség Dekoráció Fa Kézműves Fém Keretek

Rendelkezésre állás: Készleten

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Helló,mindenki! üdvözöljük a vallási ikon tárolni.vagyunk Kínai Gyártás. a vallási ajándékok, kézműves , alacsony ár, magas minőség, azzal egyenértékű, hogy a nagykereskedelmi ár. Ezért az összeg a minimális rendelési 15 $ , szállítani kell. Köszönöm az együttműködést.

termék neve: 2016 Vallási Ezüst Ikon Szent Miklós Csodatevő orosz Ortodox Chruch Keresztség Dekoráció Fa Kézműves Fém Keretek termék leírás:

Magas Minőségű fa, kézműves, fém keret, Ortodox ikonok, mi is lehet egyedi az ügyfél által mellékelt kép.

Ez az Ikon azt ismerteti, Szent Miklós Csodatevő, hogy igaz történet, a Santa Claus kezdődik Miklós, aki született során a harmadik században a falu Patara . Abban az időben a környéken volt, görög, most pedig a déli parton a török. A jómódú szülők, akik felvetették neki, hogy egy hívő Keresztény halt meg a járvány, míg Nicholas még fiatal volt. Engedelmeskedni Jézus szavait, hogy "add el, amid van, s add a pénzt a szegényeknek," Miklós használt, az egész örökség, hogy segítse a szegény, a beteg, a szenvedő. Annak szentelte az életét, hogy szolgálja Isten lett Myra püspöke, amíg még fiatal ember. Püspök Miklós lett ismert az egész föld az ő nagylelkűségét, hogy a rászorulóknak, a szerelem, a gyerekek, az aggodalom, a matrózok, hajók.

Alatt a Diocletianus Római Császár, aki kegyetlenül üldözte a Keresztényeket, Miklós Püspök szenvedett az a hit, száműzték, majd bebörtönözték. A börtönök tele volt püspökök, papok, diakónusok pedig, nem volt hely a valódi bűnözők, gyilkosok, tolvajok, rablók. Szabadulása után, Miklós részt vett a niceai zsinat a HIRDETÉS 325. Meghalt December 6., HIRDETÉS 343 a Myra temették el a dóm templom, ahol egy egyedi ereklye, az úgynevezett manna, kialakult a sírjában. Ez a folyékony anyag, azt mondta, hogy gyógyító ereje van, elő kell mozdítani a növekedés iránti Nicholas. A halálának évfordulója lett egy nap ünnep, Szent Miklós Napján , December 6. (December 19-én a Julián-Naptár).

Az évszázadokon át sok történetek, legendák azt mondták, Szent Miklós életét, s tetteit. Ezeket a számlákat, segít megérteni a rendkívüli karakter miért annyira szeretett, tisztelt, mint védelmező, illetve segítője az a rászorulóknak.

Ezüst gyártási folyamat során a vallási jelképek Bizánci művészet egy nagyon összetett folyamat, a termék gyönyörű, tiszta, alkalmas otthoni dekoráció elhelyezni a szobában, vagy élvezheti ezt a nagyon hit ikonra. Ott a Templom, a Szállítók, a templom ikonok az emberek. Valódi ezüst bevonatú, anélkül, hogy elhalványul.nem változik a színe az Úr Jézus á arc nem a papír, az anyag lehet vízálló, anti-magas hőmérséklet, nem színes, nem esik. Te pedig fogadd el, vagy leteszem. Szóval, hogy lehet vízálló, anti-magas hőmérséklet, nem színes, nem esik.

Az áruk átvételét követően kérdése van az ikon mindig lépjen velünk kapcsolatba, mi azonnal foglalkozni!

Én tényleg hiszem, hogy ez a csodálatos ikon hozza meg a boldogságot, egészséget, sok szerencsét! A gyár:

Fizetés :Paypal,a NYUGATI UNIÓ,Hitelkártya

Közlekedés:

Szállítási mód átviteli sebesség Funkció China Post 30-50days Olcsó, hosszú idő EMS 3-15nap Alacsonyabb árak, olcsó, erős clearance kapacitás, átviteli sebesség, mint a DHL lassú DHL,UPS 3-7nap Magasabb árak, áthaladási sebesség, erős clearance kapacitás TNT,a Fedex 3-7nap Magasabb árak, áthaladási sebesség, erős clearance kapacitás

A szolgáltatás:

.Mi több, vallási termékek, mint például: nyaklánc; kulcstartó: kereszt;, ima, kötelek, olajban úszó, charcole, kristály rózsafüzérek; karkötő; medál; ajándék; ikonok,stb.,

.Bármely termék rendelhető megfelelően MOQ, akkor válassza ki a kívánt stílust, hogy vallási ikon ikon vegyes.

.Minden terméket követelmények testre szabható az ön igényei szerint, valamint üdvözöljük, hogy mintát ad nekünk, egyénileg, testre szabott neked.

.Miután a hajó volt gond(minőség, a közlekedés, a szolgáltatások, stb.),mi lesz az első alkalom, hogy kezelni.

.minden kérdés, amit mond el, vagy e-mailt nekem :a megrendelés adatait, minőségi, Bizonyítvány, ikon, kép, szín, műanyag, vagy fa keret, stb.

Címkék: keret keret, keret 2016, keret fém, Olcsó keret keret, Magas Minőségű keret 2016, Kína keret fém Szállítók

Készülék Típus darab
Csomag Méret 28cm x 23cm x 3cm (11.02in x 9.06in x 1.18in)
Csomag Súlya 0.72kg (1.59lb.)
Méret 11*13*0.8 cm-es,15x19x1.1,25.5*20*1.35 cm
Csomag fehér dobozban,ajándék doboz
szín 11x13cm arany, 11x13cm ezüst, 15x19cm arany, 15x19cm ezüst, 20x25cm arany, ezüst 20x25cm
N. W 75g,219g,430g
Használja Tartomány A hit, mint minden vallás ékszerek emberek
Stílus Vallási
Anyag fa,fém,kép
Arca Színe Ezüst,Arany
ikonra Vallási jelkép a bizánci ikon,ortodox ikon
Használt módszer lóg a falon,tedd az asztalra
Funkció Nagy művészet, a hit,a keresztség ajándékok,vallási dekoráció medál
Képek testre nyújt
A téma Az emberek

Írd meg véleményed

2016 Vallási Ezüst Ikon Szent Miklós Csodatevő orosz Ortodox Chruch Keresztség Dekoráció Fa Kézműves Fém Keretek

2016 Vallási Ezüst Ikon Szent Miklós Csodatevő orosz Ortodox Chruch Keresztség Dekoráció Fa Kézműves Fém Keretek

Írd meg véleményed

Lehet is, mint